Verditransport

Hjem » Verditransport

Cash in Transit. Vi hjelper deg med din kontanthåndtering

Vi forenkler kontanthåndteringen for detaljister og kommersielle virksomheter ved hjelp av vår nasjonale kontant distribusjon ved å dramatisk redusere antall bankrelasjoner som trengs.

Uansett størrelsen på virksomheten din, trenger du en trygg, sikker og økonomisk måte å få kontantinnskudd til banken, samtidig som du også skal opprettholde best mulig kontantstrøm.
Vår Verditransport tjeneste gjør nettopp dette ved å eliminere de ansattes turer til banken. Dette reduserer risikoen for både ansatte og kunder, vi øker sikkerheten ved å redusere mulighetene for tyveri og vi oppretter en tilpasset verditransport plan som reduserer kostnadene.

Fordeler

Tidsbesparende
Eliminer de ansattes turer til banken, frigjør personalets tid til å investere i dine kunder og ansatte.
Trygghet
Forhindre overfall av de ansatte på gaten ved å redusere risikoen for ansatte og allmennheten, og unngå uønsket publisitet.
Sikkerhet
Øke sikkerheten ved å redusere mulighetene for tyveri.
Spare penger
Vi oppretter en tilpasset verditransport plan som reduserer kostnadene.

Hvordan fungerer det

Verditransport er kjernen i vår virksomhet. Våre sikre verdibiler henter og leverer kontanter og verdisaker daglig i butikker, banker, nattsafer, innskudsautomater og minibanker. Vi forstår hvor viktig det er at riktig mengde kontanter er tilgjengelig på rett sted til rett tid, og det er derfor vi bruker spesialanpassede systemer for å optimalisere våre ruter til enhver tid.

Tittel tekst her
Tittel tekst her
Informasjonstekst her

Start søket

Tittel tekst her
Tittel tekst her
Informasjonstekst her

Start søket

Tittel tekst her
Tittel tekst her
Informasjonstekst her

Start søket

Shortcode with given id not found!