Lag og Foreninger – kontanthåndtering for arrangementer

For lag, foreninger og skoler tilbyr Loomis en arrangementpakke for tilstelninger, idrettsarrangementer og lignende begivenheter.

 • Bekvem

  Arrangement
  pakke


  Kontanthåndtering
  for arrangementer

 • Fra kr 800,-
  1. Fast leveringsdag
  1. Ad-hoc - bestillingsfrist
   2 virkedager før levering
Les mer!Steng!
 • Veksel

  Veksel Liten


  Vekselleveranse
  direkte til din butikk.


  Ad-hoc

 • Fra kr 750,-
  1. Ad hoc - bestillingsfrist
   2 virkedager før levering
  1. Løpende kontrakt
  1. Etablerinsgebyr (engangs)
   kr 475.00
Les mer!Steng!
 • Veksel

  Veksel Medium


  Fast Levering
  direkte til din butikk.


  Fast dag


  1 x pr mnd.
 • Fra kr 424,-
  1. Fast leveringsdag
  1. Veksel leveranse 1 x pr mnd, bestillingsfrist 1 virkedag i forveien
  1. Minimum 12 mnd kontrakt
  1. Etablerinsgebyr (engangs)
   kr 475.00
Les mer!Steng!
 • Veksel

  Veksel Stor


  Fast Levering
  direkte til din butikk.


  Fast dag


  Annenhver uke.
 • Fra kr 459,-
  1. Fast leveringsdag
  1. Veksel leveranse annenhver uke, bestillingsfrist 1 virkedag i forveien
  1. Minimum 12 mnd kontrakt
  1. Etablerinsgebyr (engangs)
   kr 475.00
Les mer!Steng!
Tilvalg ARRANGEMENT PAKKE
Dersom Loomis representant ikke får levert / hentet til avtalt tidspunkt og dette skyldes Kunden, må Kunden be om ny utkjøring til kr 350, alternativt vil Loomis tilbakeføre beløpet som er innbetalt som betaling for veksel. Beløpet for tjenesten vil ikke bli tilbakebetalt. Dersom Loomis representant ikke får levert / hentet til avtalt tidspunkt og dette skyldes Loomis, vil Loomis gjøre et nytt forsøk uten merkostnad for deg som Kunde.
Tilvalg VEKSEL
Tilvalg: Pris tilvalg:
Pr ordre kr 85,00
Pr myntrull i veksel leveranse kr 4,00
Pr seddel i veksel leveranse kr 0,05
Resendt ordre NETS kr 150,00

Arrangement pakke

For skoler, idrettslag og foreninger tilbyr Loomis en arrangement pakke for bruk av kontanter. Loomis kjører ut veksel til dere på avtalt tidspunkt, samtidig leverer vi poser og bilag som du kan pakke oppgjørene i, når arrangementet er ferdig. Vi avtaler en dag for henting av oppgjørene og overfører kontantene til den konto dere måtte ønske.

Pris eks mva kr 800,00 – Pris inkl mva kr 900,00

1 verditransport levering av veksel og rekvisita
1 verditransport henting av oppgjør
5 Poser med bilag for sedler
2 Poser med bilag for mynt
Veksel

Fordeler:

Du er ikke avhengig av internett
Kontanter virker alltid
Loomis overtar ansvaret for kontantene når de er kvittert
Loomis er banknøytral

Før levering:

Du må ha betalt inn beløpet for tjenesten og eventuelt vekselen før tjenesten kan iverksettes. Dersom Loomis ikke har fått innbetalt beløpet på forskudd, kan ikke Loomis levere tjenesten.

Ved levering / henting:

Loomis tar kontakt med deg på oppgitt telefonnummer eller via e-post for å avtale leverings- hentetidspunkt. Loomis leverer vekselen til den person som er oppgitt som kontaktperson i Oppdragsavtalen. For å motta veksel og rekvisita må du legitimere deg med gyldig ID (Førerkort /Bankkort med bilde/ Pass) og ha med kopi av dette dokumentet. Dersom Loomis representant ikke får levert / hentet til avtalt tidspunkt og dette skyldes Kunden, må Kunden be om ny utkjøring til kr 350, alternativt vil Loomis tilbakeføre beløpet som er innbetalt som betaling for veksel. Beløpet for tjenesten vil ikke bli tilbakebetalt. Dersom Loomis representant ikke får levert / hentet til avtalt tidspunkt og dette skyldes Loomis, vil Loomis gjøre et nytt forsøk uten merkostnad for deg som Kunde.

Pengene på konto:

Loomis overfører pengene til oppgitt konto 2 virkedager etter at vi har hentet oppgjørene. Du vil få en kvittering på epost over opptalt beløp med detaljer om valør fordeling.

Transport:

Loomis leverer sine tjenester på virkedager i tidsrommet kl 08 – 16:00. Tjenesten leveres utelukkende innenfor Loomis rutestruktur.

Veksel leveranser

Veksel leveres på den avtalte transportdagen din, husk å bestille veksel innen kl 10:00 virkedag før levering.  På kundeportalen har du oversikt over hvilken ansatt som har bestilt veksel og hvor mye. Du kan også laste detaljert historikk over alle dine ordre.

Verditransport

Våre verditransportører er velutdannet og har det siste tekniske hjelpemidler til rådighet ved utførelsen av tjenesten. Det gjør at vi enkelt har oversikt over alle verdiforsendelser og alle verditransporter, uansett hvor de er i landet. Alt sikkerhetsutstyr er basert på elektronisk overvåking og verdiene blir destruert ved forsøk på manipulasjon.

Bestill en av pakkene Veksel direkte

Finn en pakke som passer ditt veksel og leveranse behov. Du kan enkelt inngå kontrakt med oss ved å trykke på linken på din valgte pakke, fyll ut skjemaet. Du signerer med din personlige Bank ID. Du kan også kombinere Veksel pakkene med Enkel (nattsafetjenesten), da velger du først en av pakkene Enkel og trykker «Kjøp» deretter får du opp valget om å kjøpe Veksel som tilleggsprodukt. Verdt å merke seg; Dersom du har kjøpt pakken Enkel i kombinasjon med Veksel Direkte, vil ikke transportøren ta med dine oppgjør når han leverer vekselen. Du må fortsatt levere dine oppgjør i nattsafen.

Du trenger ikke å inngå ekslusiv vekselavtale på Bekvem eller Komplett pakkene. På Bekvem og Komplett pakkene har du mulighet til å bestille veksel med levering på avtalt transportdag for henting av oppgjørene dine.

Fordeler

Loomis overtar ansvaret for kontantene i det øyeblikket vi har kvittert for verdiene
Det bidrar til økt sikkerhet for dine ansatte
Du sparer tid på å gå ut av butikken for å kjøpe veksel
Du får veksel levert i butikken
Du har full kontroll over hvem som har bestilt og hvor mye veksel som er kjøpt 

Våre tjenester

KOMPLETT
Passer ingen av pakkene?