FX Tjenester

Tjenester

Loomis Foreign Exchange AS tilbyr et komplett utvalg av valutatjenester til bank, vekslingskontorer og næringslivskunder. Tjenestene omfatter både kjøp og salg av et stort utvalg utenlandske valutasorter. Loomis tilbyr sedler i alle relevante valutaer og valører, samt mynt i noen utvalgte valutasorter.

Bank og vekslingskontor

Loomis tilbyr tjenester knyttet til minibanker, og bidrar med ekspertise og erfaring for optimalisering av driften av disse. Banken kan avgjøre om de selv ønsker å overvåke og bestille fylling/tømming av minibanker ved behov, eller om Loomis skal være mer involvert i overvåkning og service. Videre tilbyr Loomis et bredt spekter av utenlandsk valuta for minibanker med kort leveringstid.

Vår størrelse betyr at vi kan levere raskt og til gunstige priser.

Næringsliv

Loomis henter, leverer og sørger for en effektiv kontantflyt, slik at du som kunde kan fokusere på driften fremfor å bruke tid og ressurser på kontanthåndtering. Loomis gjør det mulig for deg å ta imot betaling også i utenlandsk valuta, noe som potensielt kan gi deg som kunde en høyere omsetning om du handler mye med turister i din butikk.

Loomis Foreign Exchange AS har gjort det enkelt for deg som kunde å ta betalt i utenlandsk valuta. Innleveringen foregår på samme måte som med NOK og kunde krediteres i norske kroner. Kursen som benyttes er basert på en objektiv midtkurs satt kl. 8.00 på avregningsdagen fratrukket avtalt margin.

Loomis tilbyr salg av utenlandsk valuta til kunder som bruker kontanter i sin virksomhet. Bedrifter som ønsker å kjøpe valuta for videre salg, må ha tillatelse fra tilsynsmyndigheter til dette. Reglene for å få tillatelse til valutaveksling er forskjellige, og gis av lokale tilsynsmyndigheter i landet hvor selskapet er registrert.

Top